About my blog

Based on novel robot vision/image recognition algorithms, it is possible to reconstruct a 3D model with a simple webcam in real-time. The AR drone, equipped with several cameras seems to be a perfect match to establish a 3D scanning system for large objects, such as cars or buildings. (Experts: Ronald Poelman&Oytun Akman)

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

YouTube Preview Image
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft